Basescu: Romanii ii vor aprecia pe cei care se bat cu criza, nu pe cei care se ascund

Postat la 09 noiembrie 2010 38 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in Parlament, ca in calitate de om politic experimentat stie ca romanii ii vor aprecia pe cei care se vor bate cu criza, si nu pe aceia care se ascund de efectele masurilor anticriza.

"Ca om politic cu experienta, va pot spune ca romanii ii vor aprecia pe aceia care se vor bate cu criza, si nu pe aceia care se ascund de efectele masurilor anticriza ", le-a spus seful statului parlamentarilor.

Presedintele a facut un apel la parlamentari sa dea dovada de responsabilitate si sa adopte pachetul de legi necesare pentru a duce la bun sfarsit acordul cu FMI, Banca Mondiala si UE.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Basescu,
romani,
criza
/actualitate/politic/basescu-romanii-ii-vor-aprecia-pe-cei-care-se-bat-cu-criza-nu-pe-cei-care-se-ascund-7702936
7702936
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.