Basescu: Romania nu are nevoie anul acesta de niciun euro de la FMI sau UE

Postat la 26 iulie 2011 16 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat in cadrul unei "Editii Speciale", transmisa in direct pe TVR 1 si TVR International de la Palatul Cotroceni, ca Romania nu are nevoie anul acesta in mod cert de niciun euro de la FMI sau UE, dar nu se stie ce se va intampla dupa 2011.

► Nu-mi aduc aminte ce medie am avut la BAC. Nu am fost stralucit. Cred ca pe la 7,40 - 7,50.

► S-a tergiversat mult introducerea noii Legi a Educatiei. Marga a fost un mare esec si rezultatele s-au vazut dupa mai multi ani. Trebuie aplicata noua lege cu toata fermitatea si trebuie sa gasim formule sa dam o sansa copiilor. Sa speram ca in toamna vor lua BAC-ul si ca vor intelege ca nu pot face asta prin copiat. Cadrele didactice sunt printre cele mai bine platite persoane pe ora.

► Seful statului nu poate fi impiedicat sa-si exprime punctul de vedere. M-am cam saturat de sensibilitatile excesive ale persoanelor din Justitie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
basescu,
FMI,
UE,
acord,
bani
/actualitate/politic/basescu-romania-nu-are-nevoie-anul-acesta-de-niciun-euro-de-la-fmi-sau-ue-8524523
8524523
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.