Basescu regreta „enorm” tragedia de la maternitatea Giulesti. Nu subfinantarea ar fi de vina, ci „risipa” din sistemul medical

Postat la 20 august 2010 17 afişări

Presedintele Traian Basescu spune ca regreta "enorm" "dezastrul" de la maternitatea Giulesti si spera ca bebelusii ramasi in viata dupa incendiul din urma cu patru zile vor supravietui.

Intrebat, ieri, la Iasi, care sunt solutiile de redresare a sistemului sanitar, presedintele a facut singur referire la tragedia de la Giulesti, pentru prima data de la producerea ei: "Cred ca intrebarea porneste de la dezastrul de la maternitatea Giulesti. N-as fi vrut sa fac nicio declaratie pe tema pana la terminarea anchetei... Trebuie sa incep prin a exprima regretul enorm pe care il am pentru acest incident si sa exprim public condoleante pentru familiile bebelusilor si, in acelasi timp, speranta pentru cei care sunt in viata ca vor fi salvati pana la urma. Dar este o speranta".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
maternitate,
Giulesti,
incendiu,
victime
/actualitate/politic/basescu-regreta-enorm-tragedia-de-la-maternitatea-giulesti-nu-subfinantarea-ar-fi-de-vina-ci-risipa-din-sistemul-medical-6973889
6973889
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.