Basescu: Nu trebuie sa crestem nivelul de indatorare al Romaniei doar pentru consum

Postat la 24 iulie 2010 8 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca una din deciziile extrem de importante care trebuie luate imediat este "sa cheltuim atat cat producem", subliind ca Romania are un nivel de indatorare mai scazut fata de alte tari si ca "nu trebuie sa ne batem joc" crescandu-l doar pentru consum.

"Eu stiu ca este extrem de greu pentru un om politic sa-si asume un asemenea mesaj. Eu stiu ca, de regula, aducatorului vestii proaste i se taie capul. Prefer sa am capul taiat decat sa nu-mi atentionez propriul popor ca avem de luat decizii extrem de importante. A continua sa imprumutam pentru cheltuielile noastre interne si nu pentru dezvoltare ar fi o eroare care ne condamna sa ramanem tot mai in urma fata de statele dezvoltate ale Uniunii Europene", a spus Basescu, la seminarul cu tema "Europa Centrala - Centrul Europei?", organizat in cadrul taberei studentesti "Tusványos 21", de la Baile Tusnad.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
economie,
Basescu,
indatorare,
Romania,
consum
/actualitate/politic/basescu-nu-trebuie-sa-crestem-nivelul-de-indatorare-al-romaniei-doar-pentru-consum-6698878
6698878
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.