Basescu l-a sarutat pe obraji pe “decapitatul” Blaga inainte de a parasi MAI

Postat la 28 septembrie 2010 17 afişări

La capatul unei zile in care s-a ales cu "autodecapitarea" lui Vasile Blaga, Traian Basescu a tinut sa il pupe pe obraji. S-a intamplat pe treptele Ministerului de Interne, dupa mai bine de o ora pe care presedintele a petrecut-o alaturi de fostul (Vasile Blaga) si de noul (Traian Igas) ministru de Interne.

Vasile Blaga a fost cel care l-a condus pana la masina pe seful statului. Incordat vizibil, dar cu zambetul pe buze, "demisionatul" ministru a acceptat imbratisarea si pupaturile prezidentiale, care au avut loc sub flash-urile aparatelor foto si in fata camerelor jurnalistilor. Era trecut de ora 21.

Predarea stafetei, cum ar suna procedura in limbajul de lemn al Internelor, a fost programata la ora 20, la o ora de la depunerea juramantului de catre noul ministrul de Interne, Traian Igas. Acesta din urma a ajuns la sediul noului job in jurul orei 19 30, cu limuzina Audi de la Senat. Il astepta Vasile Blaga, impreuna cu care l-a asteptat pe presedinte, pe treptele ministerului.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Blaga,
demisie,
Basescu,
MAI
/actualitate/politic/basescu-l-a-sarutat-pe-obraji-pe-decapitatul-blaga-inainte-de-a-parasi-mai-7427655
7427655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.