Basescu: In opinia mea, Ziua Marinei este ziua barbatului

Postat la 15 august 2010 40 afişări

Presedintele Traian Basescu a spus, duminica, la Constanta, unde participa la manifestarile organizate de Ziua Marinei, ca, in opinia sa, Ziua Marinei este ziua barbatului, a oamenilor care stiu, la bordul navelor, sa fie solidari.

Presedintele Traian Basescu si-a inceput discursul spunand ca aceasta zi este un prilej pentru ca oamenii sa fie impreuna si un prilej de comemorare a eroilor marii cazuti la datorie. El a spus ca, in opinia sa, Ziua Marinei este ziua barbatului.

"Multi incearca, atunci cand vine vorba despre Ziua Femeii, sa impuna ideea ca trebuie sa fie si o zi a barbatului. In opinia mea, Ziua Marinei este ziua barbatului si a acelor oameni care, la bordul navelor lor, stiu sa fie solidari, stiu sa pretuiasca valoarea prieteniei, stiu sa pretuiasca valorile nationale ale simbolului pe care il poarta la catarg: drapelul de stat al Romaniei", a spus Basescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
Ziua Marinei,
manifestari,
Constanta
/actualitate/politic/basescu-in-opinia-mea-ziua-marinei-este-ziua-barbatului-6897909
6897909
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.