Basescu: In mod cert nimeni nu are in vedere o crestere a taxarii pe banci

Postat la 19 mai 2011 8 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, intr-o dezbatere organizata de "Ziarul Financiar", ca autoritatile nu au in vedere o crestere a taxarii pe banci.

"Daca Guvernul si-ar fi pus problema taxarii bancilor, o facea cand era in cea mai dificila situatie. Daca nu a facut-o atunci, fiti sigur ca nu o va face nimic acum. Am discutat cu premierul, cu ministrul de Finante, niciodata nu au luat in calcul venituri realizate prin taxarea suplimentara a bancilor", a spus Basescu, intrebat daca urmeaza sa fie implementata aceasta masura. El a mai spus ca nu se va lua aceasta masura "atata timp cat (bancile - n.r) fac eforturi de ieftinire a creditelor". De asemenea, seful statului a mai spus ca spera ca "macar acum, cand sa incearca relansarea economica, bancile sa nu se repeada sa incerce sa-si recupereze toata pierderea prin creditele neperformanete".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
basescu,
taxare,
banci,
crestere
/actualitate/politic/basescu-in-mod-cert-nimeni-nu-are-in-vedere-o-crestere-a-taxarii-pe-banci-8275082
8275082
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.