Băsescu: Îmi asum eşecul pentru Schengen. Nu sunt pregătit să găsesc alţi vinovaţi

Postat la 23 septembrie 2011 8 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1TV, că îşi asumă responsabilitatea neaderării la Schengen, în condiţiile în care instituţiile şi-au îndeplinit sarcinile şi tehnic au fost respectate condiţiile de aderare.

Declaraţiile preşedintelui la B1 TV:

De când am venit am stabilit o linie cu SUA. Acea linie a fost respectată de toate instituţiile. Acestea au avut o mare contribuţie în respectarea declaraţiilor mele. Vizita mea în SUA nu a fost organizată de serviciile secrete. Mă consider şeful lor ca şef al CSAT-ului. Avem o colaborare. Nu mi-am făcut niciodată griji că vor întoarce armele împotriva şefului statului.

Intelectualul care se înscrie în partid trebuie să vorbească în partid. Vii dintr-o dată după care devii cel mai acerb critic. Du-te în structura partidului mai întâi şi încercă să găseşti o soluţie. Relaţia mea cu Lăzăroiu rămâne una de colaborare. Lăzăroiu mă poate suna oricând.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
schengen,
spatiu,
aderare,
romania,
basescu
/actualitate/politic/basescu-imi-asum-esecul-pentru-schengen-nu-sunt-pregatit-sa-gasesc-alti-vinovati-8789249
8789249
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.