Basescu ii propune lui Berlusconi ca Romania sa gazduiasca 200 de imigranti tunisieni

Postat la 14 aprilie 2011 14 afişări

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, i-a telefonat premierului italian, Silvio Berlusconi, pentru a exprima disponibilitatea Romaniei de a gazdui 200 de imigranti tunisieni, conform unui comunicat publicat miercuri pe site-ul Guvernului italian.

"In cursul convorbirii telefonice cordiale, presedintele roman, exprimand apropierea tarii sale de Italia in ceea ce priveste criza legata de afluxul masiv de imigranti din Nordul Africii, i-a oferit presedintelui (Consiliului de ministri italian - n.red.) gazduirea in Romania a 200 de imigranti tunisieni, ca gest simbolic de solidaritate concreta", se arata in comunicatul Guvernului de la Roma. In replica, Berlusconi si-a exprimat aprecierea pentru "acest gest simbolic, dar de mare prietenie si solidaritate europeana din partea Guvernului si poporului roman".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
basescu,
berlusconi,
imigranti,
tunisia
/actualitate/politic/basescu-ii-propune-lui-berlusconi-ca-romania-sa-gazduiasca-200-de-imigranti-tunisieni-8156641
8156641
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.