Basescu i-a propus lui Isarescu functia de premier. Blaga, intrebat daca Boc va fi schimbat: "PDL n-a avut o asemenea abordare"

Postat la 15 februarie 2011 7 afişări

Trei intalniri, aceeasi concluzie: Emil Boc nu mai poate ramane si prim-ministru si sef al PDL. Presedintele Traian Basescu avut, duminica si luni, trei runde de discutii cu sefii de organizatii democrat-liberale, de la care vrut sa afle cum vad ei viitorul partidului, inaintea alegerilor pentru conducerea centrala, programate pentru jumatatea lunii mai.

Vasile Blaga , secretar general al PDL, a declarat, luni seara, la TVR, intrebat daca la intalnirile partidului s-a luat in discutie inlocuirea lui Emil Boc, ca "PDL n-a avut pana acum o asemenea abordare". In ceea ce priveste separarea pe viitor a functiei de premier de cea de presedinte de partid, Blaga a precizat: "Exista aceasta posibilitate: partidul va hotari. Este o idee aproape adjudecata". Citeste aici mai multe despre planurile lui Blaga: Blaga flutura steagul alb: "Nu am fost niciodata in opozitie cu Traian Basescu. Sunt un slujitor devotat partidului".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
premier,
Isarescu,
PDL
/actualitate/politic/basescu-i-a-propus-lui-isarescu-functia-de-premier-blaga-intrebat-daca-boc-va-fi-schimbat-pdl-n-a-avut-o-asemenea-abordare-7985241
7985241
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.