Basescu, huiduit la manifestatiile organizate la Iasi de Ziua Unirii

Postat la 24 ianuarie 2011 55 afişări

Traian Basescu a declarat luni in fata participantilor la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii Principatelor ca modernizarea statului nu este o himera, o lozinca sau dorinta cuiva, ci o necesitate pentru viitorul tarii, el fiind huiduit si fluierat de oameni. Seful statului a spus, la inceputul discursului sau, ca o sarbatoare trebuie in primul rand respectata si trebuie sa fie un pilon in legatura cu care romanii sa se gandeasca la viitor.

"Nimeni nu are secretele viitorului. Privind in istorie, trebuie sa observam ca marile momente ale istoriei noastre sunt legate de unitate, de respectul fata de momentele pe care inaintasii nostri le-au valorificat", a spus presedintele. El a adaugat ca Unirea din 1859 a marcat un moment fundamental in istoria romanilor, care nu ar fi fost valorificat daca nu ar fi fost apoi razboiul de independenta si momentul inaltator de la 1918. "Marea Unirea nu s-a realizat nici in birouri, nici intr-un oras. S-a realizat cu sacrificiul generatiei tinere, care a pus tara mai presus chiar decat viata, o generatie care a stiut sa fie unita, care a stiut sa fie puternica", a declarat Traian Basescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Basescu,
manifestatii,
Ziua Unirii,
Iasi,
huiduieli
/actualitate/politic/basescu-huiduit-la-manifestatiile-organizate-la-iasi-de-ziua-unirii-7914424
7914424
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.