Basescu: Functionarii de la Finante nu au dreptul sa se revolte; Garda Financiara trebuie mutata la Interne

Postat la 17 octombrie 2010 12 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat la Pro TV ca angajatii de la Finante nu au dreptul sa se revolte, pentru ca atunci cand li s-a propus inlocuirea sistemului de stimulente, sindicalistii si cei din conducere au refuzat.

"Oamenii aceia nu au dreptul sa se revolte, pentru ca au fost doi ministri ai Finantelor, Remes si Vladescu, care s-au intalnit cu capii Finantelor si cu sindicatele si i-au intrebat: Nu vreti sa trecem pe o grila de salarizare corecta si sa renuntam la sistemul de stimulente, care nu se stie cat va mai merge? Iar raspunsul sindicatelor din Finante, raspunsul capilor Finantelor din teritoriu si de la minister a fost: Nu, mentinem sistemul clientelar", a spus seful statului.

Traian Basescu a adaugat ca fostul ministru al finantelor, Gheorghe Pogea, i-a ascuns premierului Emil Boc existenta sistemului de acordare a stimulentelor.

Seful statului a mai spus ca miscarea de la Finante i-a atras atentia asupra unor lucruri. "Ma intreb ce cauta Garda Financiara la Finante. Trebuie mutata la Interne, de ce stam asa cu recuperarea creantelor? Trebuie sa o dam executorilor judecatoresti si firmelor private autorizate".

Detalii pe stirileprotv.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/basescu-functionarii-de-la-finante-nu-au-dreptul-sa-se-revolte-garda-financiara-trebuie-mutata-la-interne-7487863
7487863
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.