Basescu: Formularea CE ca Romania incalca angajamentele asumate - inacceptabila

Postat la 20 iulie 2010 11 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca formularea din raportul CE ca "Romania incalca angajamentele asumate" este "inacceptabila", iar partea romana nu poate accepta o astfel de "exagerare" si doreste revenirea la o "abordare echilibrata". Basescu a facut aceste declaratii intr-o conferinta de presa, organizata la Palatul Cotroceni.

Seful statului a precizat, intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni, ca intelege "insatisfactia" Comisiei Europene in legatura cu ceea ce s-a intamplat cu Legea ANI la Senat si la Curtea Constitutionala. El a adaugat ca "insatisfactia" sa este mai mare, dar ca ceea ce s-a intamplat cu Legea ANI reprezinta "un incident".

"De la acest incident - Legea ANI - sa arunci o tenta profund negativa cand au fost suficiente progrese - remarcate in raport - mi se pare o exagerare", a adaugat presedintele Basescu. Traian Basescu a sustinut ca formularea din document este "nedreapta" si ca, de aceea, considera ca trebuie sa reactioneze.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
CE,
raport,
angajamente,
reactii
/actualitate/politic/basescu-formularea-ce-ca-romania-incalca-angajamentele-asumate-inacceptabila-6637642
6637642
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.