Basescu, despre imaginile cu Sarkozy: „Problema mare este ca si eu si el dam din maini mereu”

Postat la 23 noiembrie 2010 27 afişări

Presedintele Traian Basescu a revenit la vremurile in care intervenea telefonic in emisiuni televizate, obicei la care a renuntat dupa ce s-a suparat pe "mogulii" - patroni ai televiziunilor de stiri.

Basescu a intervenit, luni seara, la B1 TV, pentru a oferi propria interpretare a imaginilor de la summit-ul NATO de la Lisabona in care pare a-l ruga pe presedintele francez sa stea de vorba si acesta il refuza. Seful statului a spus ca i-a multumit lui Sarkozy pentru sprijinul Frantei fata de aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

"Asa a fost scena. El a spus «am o intalnire, ne vedem mai tarziu», ceea ce am si facut. Problema mare este ca si eu si Sarkozy dam din maini mereu". Basescu a lamurit si imaginile in care premierul italian Silvio Berlusconi isi duce mana la cap, imagini interpretate de presa ca fiind un gest referitor la Sarkozy: "Discutam cu Berlusconi despre niste articole, despre niste informatii aparute despre el in presa si spunea «Domne, sunt nebuni!». Premierul italian nu s-a referit la Sarkozy si nu s-ar fi referit astfel la un coleg din Consiliul European".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
Sarkozy,
Berlusconi,
scandal,
summit,
reactii
/actualitate/politic/basescu-despre-imaginile-cu-sarkozy-problema-mare-este-ca-si-eu-si-el-dam-din-maini-mereu-7740053
7740053
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.