Basescu, despre Bercea Mondial: Legea trebuie aplicata oricarui om, indiferent cine este

Postat la 21 februarie 2011 21 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat luni raspunzand unei intrebari despre fratele sau, Mircea Basescu si Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, ca legea trebuie aplicata oricarui om, indiferent cine este el si cine i-a botezat copiii.

Un reporter l-a intrebat pe Traian Basescu cum comenteaza declaratiile lui Sandu Anghel, citate motivarea Tribunalului, potrivit carora acesta are convingerea ca atitudinea sa ilicita nu va ajunge sa fie sanctionata penal pe baza legaturilor de afinitate prin aliantele realizate cu persoane cu functie de conducere publica importante care i-au botezat o nepoata.

"Puteti sa-mi spuneti la ce persoana publica importanta va referiti cand puneti intrebarea? E persoana publica fratele meu? Este un om neimplicat politic. Nu este in politica. A botezat dar asta nu i-a folosit lui Bercea Mondoialu la nimic, dupa cum vedeti. Constatati ca i-ar fi folosit la ceva? Chiar dumneavoastra spuneati ca ar fi fost arestat 29 de zile. La ce credeti ca i-a folosit? Legea trebuie aplicata oricarui om, indiferent cine este el si cine i-a botezat copiii. Nu cred ca a avut vreun folos de pe urma botezului de anul trecut. Sau eu, cel putin, nu-l constat", a raspuns Traian Basescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Basescu,
Bercea,
lege,
proces
/actualitate/politic/basescu-despre-bercea-mondial-legea-trebuie-aplicata-oricarui-om-indiferent-cine-este-8001472
8001472
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.