Basescu: Daca privesti pe strada, vezi oameni care trec pe langa tricolor ca pe langa un stalp de iluminat

Postat la 26 iunie 2011 12 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, la ceremonia de marcare a Zilei Drapelului, ca unii dintre romani au uitat sa aiba, in viata de zi cu zi, ca referinta valorile nationale, printre care si tricolorul.

"Adesea, daca privesti pe strada, vezi oameni care trec pe langa tricolor ca pe langa un stalp de iluminat. Este proba faptului ca am uitat sa avem in viata de zi cu zi ca referinta valorile noastre", a spus Traian Basescu.

In ce il priveste, el a adaugat ca poarta tricolorul in suflet: "Tricolorul trebuie purtat in suflet. Eu acolo il am, este parte a sufletului meu".

Presedintele a participat la ceremonia de marcare a Zilei Drapelului, la Cercul Militar National, in prezenta ministrilor Gabriel Oprea, Catalin Predoiu, a primarului Sorin Oprescu, precum si a mai multor parlamentari.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/basescu-daca-privesti-pe-strada-vezi-oameni-care-trec-pe-langa-tricolor-ca-pe-langa-un-stalp-de-iluminat-8389732
8389732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.