Băsescu: Clasa politică este incorectă în toată Europa, de la căderea comunismului, de 20 de ani

Postat la 18 septembrie 2011 7 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la emisiunea "După 20 de ani" difuzată de ProTV, că în toată Europa clasa politică este incorectă, de la căderea comunismului, de 20 de ani, pentru că nu a ştiut unde să se oprească în privinţa statului social.

Potrivit lui Băsescu, "clasa politică este incorectă în toată Europa de la căderea comunismului, de 20 de ani". "Până atunci a fost nevoie să inventeze statul social, statul asistenţial aş putea spune, pentru că trebuia contrabalansată ideologia comunistă în care statul dădea fiecăruia ce îi trebuie", a spus Băsescu. Potrivit acestuia, oamenii politici europeni nu au ştiut unde să se oprească. "Au îndatorat statele pentru a creşte continuu salariile, pensiile, programele sociale", a afirmat şeful statului la emisiunea "După 20 de ani".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
basescu,
clasa politica,
comunism
/actualitate/politic/basescu-clasa-politica-este-incorecta-in-toata-europa-de-la-caderea-comunismului-de-20-de-ani-8769097
8769097
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.