Băsescu: Cel mai mare politician e piaţa, a pus politicienii la zid. Trebuie armistiţiu pe 3-5 ani

Postat la 14 decembrie 2011 11 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că cel mai mare politician al lumii a apărut şi el şi se numeşte "piaţa", care a pus politicienii din Europa "cu spatele la zid", iar conflictul "piaţă- politicieni" trebuie rezolvat printr-un "armistiţiu" pe 3, 4, 5 ani.

"A apărut cel mai mare politician al lumii. Spre dezamăgirea multora el nu se numeşte nici Obama, nici Merkel, nici Sarkozy, nici Băsescu, nici Papandreou. Numele acestui politician este «piaţa»", a declarat preşedintele Traian Băsescu, prezent la evenimentul de lansare a Raportului de Competitivitate organizat de AmCham. Şeful statului a explicat că în ultima perioadă nu a mai auzit niciun politician referindu-se la electorat, ci "toţi încearcă să satisfacă piaţa".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
basescu,
politicieni,
economie,
efecte
/actualitate/politic/basescu-cel-mai-mare-politician-e-piata-a-pus-politicienii-la-zid-trebuie-armistitiu-pe-3-5-ani-9059693
9059693
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.