Basescu, atac dur la adresa lui Blaga: PDL nu poate fi condus prin caprarie, n-are nevoie de un caporal

Postat la 18 aprilie 2011 10 afişări

Presedintele Traian Basescu l-a atacat dur, duminica, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, spunand ca PDL "nu poate fi condus prin caprarie, n-are nevoie de un caporal, ci de un presedinte".

In conferinta de presa sustinuta, duminica, in statiunea Covasna, presedintele Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa secretarului general al PDL, Vasile Blaga. Intrebat daca isi mentine decizia de a-l sutine pe Emil Boc la sefia PDL, Traian Basescu a spus: "Bineinteles, nu mi-am schimbat optiunea si nu am motive sa-mi schimb partenerul pe care il am din 2004, Emil Boc". Presedintele si-a exprimat apoi nemultumirea ca Vasile Blaga a facut publica o intalnire pe care a avut-o cu el si cu Emil Boc, legat de cresterea de la 1.400 la 4.800 a numarului de delegati la congresul PDL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
Basescu,
partid,
planuri,
alegeri,
candidati
/actualitate/politic/basescu-atac-dur-la-adresa-lui-blaga-pdl-nu-poate-fi-condus-prin-caprarie-n-are-nevoie-de-un-caporal-8166288
8166288
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.