Basescu anunta batalia impotriva evaziunii fiscale la legume, carne si cartofi. „Nimeni nu mai poate dormi linistit”

Postat la 22 februarie 2011 16 afişări

Presedintele Traian Basescu a anuntat, aseara, ca autoritatile vor continua lupta impotriva evaziunii fiscale si i-a avertizat pe cei care incalca legea ca vor avea mari probleme.

"Nu vreau ca vorbele mele sa para ca un avertisment pentru nimeni. Nimeni nu mai poate dormi linistit cand stie ca incalca legea. E un apel la cei implicati sa isi reduca modul de a trai cu evaziunea, pentru ca nu vor mai trai bine, fie ca este vorba de evaziune comerciala sau pe piata muncii. Cu certitudine, vor avea probleme", a spus Basescu, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Presedintele a spus ca institutiile abilitate trebuie sa continue lupta impotriva celor care pagubesc bugetul de stat. "In acelasi timp, institutiile statului trebuie sa continue - in lupta cu crima organizata - ceea ce s-a inceput anul trecut, si anume batalia impotriva evaziunii fiscale, fie ca se produce la nivelul firmelor, fie ca se produce in comertul intracomunitar cu legume, fructe, cartofi, carne, fie ca vorbim de evaziunea fiscala pe piata muncii - munca la negru", a spus presedintele, adaugand ca este vorba despre "obiective majore" ale institutiilor statului.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
evaziune,
lupta,
fisc
/actualitate/politic/basescu-anunta-batalia-impotriva-evaziunii-fiscale-la-legume-carne-si-cartofi-nimeni-nu-mai-poate-dormi-linistit-8002168
8002168
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.