Basescu, acuzat ca-i aduce pe moldoveni in UE „pe usa din dos“

Postat la 20 iulie 2010 38 afişări

Dupa revista germana Der Spiegel, doua ziare britanice evoca "amenintarea" adusa Regatului Unit de viitorii noi cetateni romani, in timp ce ziarul italian Il Giornale il acuza pe Traian Basescu ca "pacaleste UE", aducand in Uniune "un al 28-lea nou, invizibil si nedorit stat membru".

O noua "amenintare" - milionul de locuitori din Republica Moldova care ar primi cetatenia romana si vor invada statele din vestul Europei - devine tot mai vizibila in presa europeana. Inaugurarea consulatelor generale ale Romaniei de la Cahul si Balti continua sa fie vazuta drept o cutie a Pandorei, din care ar urma sa iasa numai nenorociri pentru intreaga UE.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
UE,
moldoveni,
Der Spiegel,
cetatenie
/actualitate/politic/basescu-acuzat-ca-i-aduce-pe-moldoveni-in-ue-pe-usa-din-dos-6623618
6623618
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.