Basescu a pus economia la cale, Curtea Constitutionala la colt si patronatele la punct

Postat la 12 noiembrie 2010 14 afişări

Presedintele a criticat astazi, la pachet, mediul de afaceri, clasa politica, Curtea Constitutionala si galeriile celor doua echipe care isi disputa in aceasta seara calificarea intr-una dintre semifinalele Cupei Romaniei la fotbal - Steaua si Rapid.

Unul dintre mesajele importante pe care le-a transmis presedintele, cu ocazia unui seminar economic, a avut ca tema eludarea legii de catre firmele care isi desfasoara activitatea in Romania. Basescu a anuntat ca se impune, "cu strictete" modificarea Codului Muncii, intrucat "a devenit aproape un sport pentru mediul de afaceri nerespectarea legii". In context, presedintele a facut cunoscut faptul ca una dintre ultimele analize arata ca "1,6 milioane de romani care pleaca dimineata la serviciu muncesc la negru, nefiind inregistrati oficial in campul muncii, in timp ce alti 4,5 milioane sunt inregistrati oficial".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/basescu-a-pus-economia-la-cale-curtea-constitutionala-la-colt-si-patronatele-la-punct-7710387
7710387
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.