Baronii partidelor, invitati politicos sa lase altora sefia scolilor

Postat la 13 februarie 2011 17 afişări

Directorii si adjunctii din unitatile de invatamant preuniversitar care sunt si presedinti sau vicepresedinti intr-un partid politic, la nivel local, judetean sau national, trebuie sa opteze pentru una din aceste functii pana la 24 februarie.

Potrivit Legii educatiei, directorul si directorul adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar nu pot avea, pe perioada exercitarii mandatului, functia de presedinte sau vicepresedinte in cadrul unui partid politic, la nivel local, judetean sau national. De asemenea, persoanele care ocupa o functie de conducere sau de demnitate publica nu pot exercita functia de rector pe perioada indeplinirii mandatului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/baronii-partidelor-invitati-politicos-sa-lase-altora-sefia-scolilor-7979034
7979034
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.