Atanasiu: Romania ar putea ajunge in incapacitate de plata din cauza masurilor Guvernului

Postat la 30 mai 2011 7 afişări

Presedintele PNL Alba, deputatul Teodor Atanasiu, sustine ca Romania ar putea ajunge in incapacitate de plata din cauza masurilor pe care Guvernul si le-a stabilit pentru anul 2013, an in care a programat rambursarea imprumutului luat sau plata salariilor castigate in instanta de unii bugetari.

Atanasiu a declarat, duminica, pentru corespondentul MEDIAFAX ca, potrivit analistilor financiari, Romania "se afla printre cele 24 de state care sunt foarte probabil sa ajunga in incapacitate de plata in urmatorii ani". "Romania se afla printre cele 24 de state care sunt foarte probabil sa ajunga in incapacitate de plata in urmatorii ani din cauza unui lucru foarte simplu. Ia uitati-va la masurile Guvernului Boc pentru anul 2013. Cand incepe rambursarea datoriei catre cei care ne-au imprumutat? In 2013. Cand se platesc salariile profesorilor castigate in instanta? In 2013. Cand se platesc salariile directorilor care au fost dati afara ca erau cate trei pe un post si cu hotarari judecatoresti si care trebuiau sa isi recupereze banii? In 2013. Cand se platesc cei 10.000 de kilometri de drumuri care incep sa fie contractati anul acesta? In 2013. Pai ce-o fi in 2013? Probabil ca l-au pus ca este dupa 2012, anul in care se termina lumea", a spus Atanasiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
incapacitate,
plata,
atanasiu,
guvern
/actualitate/politic/atanasiu-romania-ar-putea-ajunge-in-incapacitate-de-plata-din-cauza-masurilor-guvernului-8294773
8294773
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.