Arnold Schwarzenegger ar putea candida pentru presedintia Uniunii Europene

Postat la 20 aprilie 2011 15 afişări

Arnold Schwarzenegger, care a trecut, deja, cu succes de la filme de actiune hollywoodiene la postul de guvernator al Californiei, ar putea candida la presedintia Uniunii Europene (UE), a anuntat marti presa americana.

Schwarzenegger, in varsta de 63 de ani, fost Mister Univers, de origine austriaca, se gandeste la viitorul sau politic, iar anturajul sau l-a sfatuit sa revina in Europa, pentru a candida la presedintia Uniunii, potrivit revistei Newsweek. "In urmatorii ani, Uniunea va trebui sa isi gaseasca un presedinte de mai mare anvergura, cineva capabil sa unifice Europa", a declarat, pentru revista, Terry Tamminen, fostul sef de cabinet al lui Schwarzenegger. "Francezii nu vor un german, germanii nu vor un italian. Vor alege, mai degraba, un european plecat in Statele Unite, resuscitand viziunea unui Washington sau a unui Jefferson, pentru o Europa unita", a adaugat Tamminen, fara sa dea in mod explicit numele fostului guvernator american.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/arnold-schwarzenegger-ar-putea-candida-pentru-presedintia-uniunii-europene-8175605
8175605
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.