Arestat pentru 30 de zile, senatorul Voicu s-a predat politiei si se apuca de "exercitii fizice"

Postat la 31 martie 2010 41 afişări

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis arestarea pentru 30 de zile a senatorului Catalin Voicu. Decizia judecatorilor poate fi atacata cu recurs, dar este executorie. Din acest motiv, Voicu a ales sa se predea politiei chiar de aseara.

Judecatorii de la Inalta Curte au admis ieri cererea procurorilor DNA care au cerut arestarea pentru 30 de zile a senatorului PSD Catalin Voicu. Decizia nu este definitiva, dar este executorie. Senatorul Catalin Voicu a parasit ieri seara, in jurul orei 19.40, locuinta din Cotroceni, pentru a se prezenta la arestul Politiei Capitalei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Catalin Voicu,
arest,
DNA,
coruptie,
ICCJ
/actualitate/politic/arestat-pentru-30-de-zile-senatorul-voicu-s-a-predat-politiei-si-se-apuca-de-exercitii-fizice-5790436
5790436
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.