Arafat se întoarce în minister. Cum comentaţi?

Postat la 17 ianuarie 2012 21 afişări

Premierul Emil Boc şi Raed Arafat au discutat, la Guvern, despre posibilitatea ca fostul subsecretar de stat să îşi reia funcţia deţinută anterior demisiei, acesta fiind de acord cu revenirea în Ministerul Sănătăţii, decizie care aparţine premierului, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

"S-a discutat despre varianta ca Arafat să revină în minister, iar acesta a spus că este de acord, dar pe aceeaşi poziţie deţinută anterior, de subsecretar de stat. Decizia finală aparţine premierului", au arătat sursele. La discuţia de la Palatul Victoria nu a fost prezent ministrul Sănătăţii. "Domnul Arafat îşi va relua postul de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii", a declarat Emil Boc, citat de Mediafax.

"Existând o voinţă din ambele părţi, cred că profesioniştii e bine să îşi facă datoria. A existat o discuţie inclusiv cu preşedintele pe această temă", a declarat premierul. Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a declarat, marţi, că a fost sunat seara trecută de doctorul Raed Arafat- care în urmă cu o săptămână şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat, nemulţumit de proiectul privind Legea Sănătăţii -, demnitarul urmând să se întâlnească cu acesta şi să discute. "Am fost sunat de domnul doctor luni seară. Sigur, trebuie să ne vedem şi să discutăm problemele pe care le avem", a precizat ministrul Sănătăţii. Ritli anunţase luni că aşteaptă să fie sunat de fostul subsecretar de stat pentru a discuta cu acesta posibilitatea de colaborare în privinţa noului proiect al Legii sănătăţii, cu atât ma mult cu cât Raed Arafat este preşedintele Comisiei de urgenţă a instituţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arafat,
intoarcere,
minister,
demisie,
basescu
/actualitate/politic/arafat-se-intoarce-in-minister-cum-comentati-9152233
9152233
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.