Aproape jumatate din banii alocati de Guvern pe final de an revin primarilor PDL

Postat la 29 decembrie 2010 19 afişări

Aproape jumatate din banii alocati de Guvern, pe final de an, administratiilor locale pentru finantarea lucrarilor de dezvoltare a infrastructurii si a unor baze sportive au fost acordati primariilor conduse de reprezentanti PDL, primariile PSD si PNL primind mai putin de 50% din suma destinata PDL.

Guvernul a anuntat, joi, ca a decis alocarea unor fonduri totale de 107 milioane lei pentru achitarea datoriilor restante ale administratiilor locale, determinate de efectuarea lucrarilor la unele proiecte finantate prin Programul de dezvoltare a infrastructurii si a unor baze sportive din spatiul rural. Executivul a sustinut ca fondurile au fost alocate pe baza monitorizarilor primite din teritoriu, respectiv pe baza raspunsurilor transmise de catre administratiile locale cu privire la datoriile pe care le au catre constructori pentru lucrarile efectuate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
guvern,
primari,
fonduri,
finantare
/actualitate/politic/aproape-jumatate-din-banii-alocati-de-guvern-pe-final-de-an-revin-primarilor-pdl-7851395
7851395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.