Antonescu: Nominalizarea la SIE - afacere între Băsescu şi Meleşcanu

Postat la 27 februarie 2012 11 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că nominalizarea la şefia SIE este "o afacere" între Traian Băsescu şi Teodor Meleşcanu şi a anunţat că, la prima şedinţă a CNEx, va cere excluderea din partid a senatorului.

Antonescu a spus că Meleşcanu nu l-a informat nici pe el, nici pe alt lider liberal despre propunerea de a ocupa funcţia de director al SIE. Crin Antonescu a afirmat că propunerea lui Traian Băsescu ca Teodor Meleşcanu să ocupe funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe nu schimbă decizia USL de a-şi menţine protestul parlamentar, aşa că parlamentarii Uniunii nu vor participa nici la audierea în comisia SIE, nici la votul din plenul reunit. "Această desemnare este o afacere strict între domnul Traian Băsescu şi domnul Meleşcanu şi nu are niciun fel de legătură, directă sau indirectă, cu PNL. Domnul Meleşcanu nu a informat, nemaipunând problema să ceară cumva un accept politic, nici Biroul Permanent, nici pe mine ca preşedinte, nici pe un alt coleg din conducerea partidului, nici pe liderul grupului parlamentar din Senat", a spus Antonescu.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antonescu,
nominalizare,
basescu,
sie,
melescanu
/actualitate/politic/antonescu-nominalizarea-la-sie-afacere-intre-basescu-si-melescanu-9350050
9350050
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.