Antonescu, la Congresul UDMR: Ma rog sincer si intens sa va dea Dumnezeu gandul cel bun

Postat la 26 februarie 2011 9 afişări

Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a transmis, sambata, reprezentantilor UDMR, la Congresul de la Oradea, ca se roaga "sincer si intens" ca Dumnezeu sa le dea gandul cel bun, subliniind ca decizia pentru schimbarea situatiei actuale le apartine, insa "timpul" acesteia intereseaza pe toata lumea.

"Putem, mai tarziu, mai greu si poate insuficient de temeinic sa schimbam aceasta situatie in 2012. Decizia este a dumneavoastra si o veti lua numai dumneavoastra. Timpul ei ne intereseaza pe toti, e dictat de realitate", a spus Antonescu. El a subliniat ca, oricare va fi aceasta decizie, ureaza succes liderilor care vor fi alesi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
UDMR,
alegeri,
partid,
Antonescu,
declaratii
/actualitate/politic/antonescu-la-congresul-udmr-ma-rog-sincer-si-intens-sa-va-dea-dumnezeu-gandul-cel-bun-8013830
8013830
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.