Antonescu, despre cum a schimbat Patriciu macazul: Duce o campanie impotriva PNL. Sa fie sanatos!

Postat la 16 august 2011 9 afişări

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, pentru "Gandul", ca Dinu Patriciu duce o campanie "temeinica" impotriva USL si a PNL, dar ca nu are forta si credibilitatea sa influenteze viitorul acestora.

Presedintele PNL crede ca Dinu Patriciu incearca sa faca rau partidului si USL prin declaratiile repetate pe care le face, noteaza Gandul. "Declaratiile lui Dinu Patriciu sunt gandite si executate ca sa faca rau USL, dar Uniunea nu poate fi oprita si afectata de declaratiile lui Dinu Patriciu. Dinu Patriciu nu are credibilitatea si nici forta sa influenteze mersul USL", a precizat, pentru "Gandul", Crin Antonescu. Liberalul sustine ca omul de afaceri a facut o serie de declaratii absurde la adresa USL si a PNL. "Au fost afirmatii repetate impotriva USL, impotriva PNL, se vede cu ochiul liber ca domnul Patriciu are un trust de presa care duce o campanie temeinica impotriva USL, impotriva PNL, e treaba lui, sa fie sanatos", a adaugat liderul liberalilor. El a spus ca nu le-a cerut socoteala colegilor care nu l-au criticat pe Dinu Patriciu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
politic,
patriciu,
basescu,
campanie
/actualitate/politic/antonescu-despre-cum-a-schimbat-patriciu-macazul-duce-o-campanie-impotriva-pnl-sa-fie-sanatos-8624685
8624685
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.