Antonescu: Avem voinţa politică de a o schimba pe Anastase, la Blaga nu sunt motive

Postat la 01 mai 2012 19 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni seară că USL are voinţa politică de a o schimba din funcţie pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, despre preşedintele Senatului, Vasile Blaga, spunând că nu sunt motive pentru un gest similar.

"Avem voinţa politică, în special în ceea ce o priveşte pe doamna Anastase, este o veche discuţie, în Cameră, pentru că există şi motive. Despre Vasile Blaga, motive de comportament trebuie să fiu corect şi să spun că nu există", a declarat Antonescu la Antena 3.

El a precizat că USL vrea să facă lucrurile "corect şi regulamentar" şi va analiza posibilităţile existente, în condiţiile în care Uniunea are majoritate, în acest moment, la Senat, dar nu are majoritate la Camera Deputaţilor. Antonescu a mai afirmat că nu a negociat cu UNPR pentru susţinerea iniţiativei USL de schimbare din funcţie a Robertei Anastase.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/antonescu-avem-vointa-politica-de-a-o-schimba-pe-anastase-la-blaga-nu-sunt-motive-9583368
9583368
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.