Anastase: Suntem in Parlament nu ca sa ne iubim unii cu ceilalti, ci ca sa-i reprezentam pe romani

Postat la 11 octombrie 2010 10 afişări

Presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, luni, referitor la decizia opozitiei de a boicota in continuare lucrarile Camerei, ca parlamentarii sunt in forul legislativ nu pentru a se iubi unii cu ceilalti, ci pentru a-i reprezenta pe romani.

"Este optiunea dumnealor, este foarte important sa intelegem ca suntem in Parlament nu ca sa ne iubim unii cu ceilalti, ci ca sa-i reprezentam pe romani. Contez pe responsabilitatea fiecaruia dintre noi si cred ca este important sa ne gandim la misiunea pe care o avem in Parlamentul Romaniei, si nu despre cum ne plac sau nu anumite persoane", a spus Anastase.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/anastase-suntem-in-parlament-nu-ca-sa-ne-iubim-unii-cu-ceilalti-ci-ca-sa-i-reprezentam-pe-romani-7466579
7466579
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.