AFP: Vacantele liderilor europeni, tulburate de criza

Postat la 09 august 2011 5 afişări

Liderii europeni, implicati in gasirea, cat mai rapid posibil, a unui remediu la agravarea crizei datoriilor, nu au parte de vacanta, in aceasta vara, din cauza intarzierii plecarilor, intreruperilor, apelurilor telefonice din concediu.

Prabusirea pietelor financiare si cresterea abrupta a primelor de risc italiene si spaniole au fost urmarite cu interes din Andalusia si pana in Toscana. Chiar si in vacanta, premierii spaniol, Jose Luis Rodriguez Zapatero, italian, Silvio Berlusconi, si britanic, David Cameron, dar si presedintele francez, Nicolas Sarkozy, si cancelarul german Angela Merkel, stau cu ochii pe Bursa. Ei si-au petrecut sfarsitul de saptamana la telefon, pentru a se coordona si a incerca sa gaseasca o solutie de calmare a pietelor. Zapatero si-a intarziat, cu cateva ore, martea trecuta, plecarea spre locul sau de vacanta obisnuit, Rezervatia Naturala Donana, in sudul Spaniei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
afp,
lideri europeni,
vacante,
recesiune
/actualitate/politic/afp-vacantele-liderilor-europeni-tulburate-de-criza-8588091
8588091
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.