Adrian Radulescu, Ion Ariton, Claudia Boghicevici- posibile nominalizari la Agricultura, Finante, Munca

Postat la 02 septembrie 2010 42 afişări

Secretarul de stat Adrian Radulescu ar putea fi nominalizat pentru postul de ministru al Agriculturii, iar senatorul Ion Ariton ar putea fi nominalizat la portofoliul Finantelor, au declarat, joi, surse din PDL.

"Gandul" relateaza ca senatorul Ion Ariton ar putea fi inlocuitorul lui Vladescu la ministerul Finantelor. Ariton a fost prefect de Sibiu si este considerat un apropiat al lui Vasile Blaga. Un alt nume vehiculat a fost si cel al lui Lucian Croitoru, insa acesta a negat.

Surse democrat-liberale au declarat pentru MEDIAFAX ca, in ceea ce priveste Ministerul Muncii, Gheorghe Barbu, in prezent secretar general al Camerei si fost detinator al portofoliului si Marian Sarbu, presedintele UNPR si fost ministru, ar fi refuzat preluarea acestei functii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/adrian-radulescu-ion-ariton-claudia-boghicevici-posibile-nominalizari-la-agricultura-finante-munca-7088937
7088937
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.