A opta motiune de cenzura contra guvernului Boc a fost respinsa

Postat la 17 martie 2011 46 afişări

Votul la motiunea de cenzura s-a terminat. Matematic, motiunea a cazut, in conditiile in care au votat in jur de 210 parlamentari, cifra insuficienta pentru debarcarea Guvernului.

Pentru ca motiunea sa treaca este nevoie de votul a jumatate plus unu din numarul de parlamentari, adica 236. Cea mai rasunatoare absenta din randul opozitiei a fost liberalul Relu Fenechiu. Rezultate oficiale: motiunea a fost respinsa. 211 pentru, o abtinere, patru impotriva. Nu s-au obtinut cele 236 de voturi necesare. Printre cei care au votat pentru motiune se gaseste si deputatul PDL Mircea Giurgiu. "Le-am spus si la partid cum votez. Mi-au spus ca o sa ia masuri. Probabil ca o sa ma suspende sau chiar o sa ma dea afara", ne-a declarat deputatul.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
motiune,
vot,
parlamentari,
reactii,
PDL
/actualitate/politic/a-opta-motiune-de-cenzura-contra-guvernului-boc-a-fost-respinsa-8069021
8069021
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.