A fost sau n-a fost Felix?

Postat la 19 februarie 2011 8 afişări

Instanta suprema a incheiat dezbaterile in procesul in care Dan Voiculescu a contestat decizia Curtii de Apel Bucuresti potrivit careia acesta a avut calitatea de colaborator al fostei Securitati, urmand sa dea un verdict in 3 martie.

In urma cu un an, Curtea de Apel Bucuresti a notat, in motivarea deciziei din 5 februarie 2010, ca Dan Voiculescu a colaborat cu fosta Securitate cu numele conspirativ "Felix" in scopul "rezolvarii unor sarcini de contraspionaj", insa era privit cu suspiciune de comunisti, pentru ca avea un trai peste nivelul obisnuit, avand o casa cu incalzire si piscina.

Dan Voiculescu a fost in anii '70 salariat al societatii producatoare de ciment Vitrocim, iar intre anii 1982-1992 reprezentant in Romania al Crescent Commercial& Maritime Ltd. din Cipru.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/a-fost-sau-n-a-fost-felix-7997094
7997094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.