5% dintre milionarii romani, angajati la stat "din pasiune" pentru tara si pentru ca "nu mai esti tentat de bani

Postat la 12 octombrie 2010 10 afişări

Cel putin 5 la suta dintre romanii aflati in Forbes 500 miliardari 2010 sunt si bugetari. Unii dintre ei sunt secretari de stat, parlamentari, altii primari, consilieri judeteni sau locali.

Dar indiferent de functie sau de avere, toti sustin ca reusesc sa se imparta intre afacerile pe care le deruleaza si jobul la stat sau ca au lasat businessul in gestiunea rudelor sau a asociatilor, iar ei se concentreaza pe cele ce apartin dregatoriei pe care, "vremelnic", o ocupa.

Cu totii sustin ca au intrat in sistem incercand sa devina solutia anticoruptie - "daca ai banii tai, nu mai esti tentat de banii statului" - si, de asemenea, pentru a face ca localitatea lor, judetul si tara sa prospere - "iar noi, odata cu ele". Argumentul suprem - "cine si-a construit o afacere de milioane de euro a capatat experienta necesara pentru a putea dezvolta cum se cuvine proiecte la nivel local si central". De ce, totusi, sunt atat de putini?! Pai, pentru ca "politicul isi baga coada, ca nu-i prea convine sa nu poata controla anumite lucruri..."

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
functii,
afaceri,
bugetari
/actualitate/politic/5-dintre-milionarii-romani-angajati-la-stat-din-pasiune-pentru-tara-si-pentru-ca-nu-mai-esti-tentat-de-bani-7467654
7467654
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.