21 de deputati si-au angajat rudele. „In cine poti avea incredere, daca nu in sotie?“

Postat la 29 aprilie 2010 19 afişări

Consilier, sef de cabinet, expert, referent sau sofer - orice functie ti se poate potrivi daca esti fiu, fiica sau sotie de parlamentar care cauta consilieri. 21 de deputati, din aproape toate partidele, si-au angajat rudele la birourile parlamentare.

21 de deputati si-au angajat rudele in cadrul cabinetelor parlamentare, o arata un docu¬ment prezentat, ieri, de agentia NewsIn. Agentia publica o lista de 22 de nume de deputati care au apelat la serviciile sotiei, sotului sau fiicei la cabinet.

Acestia sunt: Ioan Cindrea, Sonia-Maria Draghici, Ghiorghe Vasile Glica, Mircea Grosaru, Stelica Iacob Strugaru, Miron Ignat, Luminita Iordache, Kere¬kes Karoly, Longher Ghervazen, Mate Andras Levente, Merka Adrian-Miroslav, Niculae Mircovici, Marian Neacsu, Oana Niculescu-Mizil, Pal Arpad, Palfi Mozes-Zoltan, Florin Costin Paslaru, Peto Csila-Maria, Mihai Radan, Neculai Rebenciuc si Ioan Timis. Radu Moldovan, cel de-al 22-lea, spune ca este vorba de o coincidenta de nume, Vladut Trifan Moldovan, nefiind ruda cu el. Senatul a refuzat sa dea o lista similara.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
angajari,
deputati,
bugetari,
administratie,
rude
/actualitate/politic/21-de-deputati-si-au-angajat-rudele-in-cine-poti-avea-incredere-daca-nu-in-sotie-6072211
6072211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.