Poliţia Capitalei, despre Elena Udrea: Până astăzi nu erau dispuse măsuri preventive sau interdicţii

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 aprilie 2022 52 afişări

Poliţia Capitalei transmite că Elena Udrea nu a fost găsită la domiciliu şi face precizarea foarte clară că „până la momentul pronunţării instanţei, nu erau dispuse măsuri preventive sau interdicţii” pe numele acesteia.

Poliţia Capitalei, despre Elena Udrea: Până astăzi nu erau dispuse măsuri preventive sau interdicţii

„Astăzi (joi - n.r.), în jurul orei 15.30, Poliţia Capitalei a primit, de la instanţă, documentele privind executarea pedepsei cu închisoarea, pentru 3 persoane, respectiv o femeie şi doi bărbaţi. Astfel, având în vedere decizia instanţei, conform procedurilor legale, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei şi poliţişti din cadrul I.P.J. Ilfov s-au deplasat la domiciliile celor 3 persoane vizate, precum şi în locurile pretabile a se afla acestea. Faţă de cei doi bărbaţi a fost pusă în aplicare măsura, urmând a fi încarceraţi. Femeia nu a fost găsită la domiciliu sau la adresele cunoscute, fapt pentru care a fost declanşată procedura pentru punerea în urmărire”, transmite Poliţia Capitalei.

Poliţiştii fac „precizarea foarte clară” că persoana care nu a fost depistată (Elena Udrea - n.r.) nu avea dispuse măsuri preventive sau interdicţii.

„Imediat după primirea documentelor la nivelul Poliţiei Capitalei, în jurul orei 15.30, s-au efectuat verificări, în urma cărora a reieşit că aceasta a părăsit teritoriul României, în cursul acestei dimineţi, anterior momentului pronunţării de către instanţă a sentinţei definitive. Reiterăm faptul că, până astăzi (joi - n.r.), la momentul pronunţării instanţei, nu erau dispuse măsuri preventive sau interdicţii. Se continuă activităţile specifice, pentru depistarea şi încarcerarea persoanei”, potrivit comunicatului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
poliţia,
udrea,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.