PNL va informa Comisia de la Veneţia privind OUG pe legile Justiţiei

Postat la 17 octombrie 2018 29 afişări

PNL va trimite o scrisoare de informare către Comisia de la Veneţia în legătură cu ordonanţa de urgenţă adoptată luni de Guvern, care modifică legile justiţiei, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvând al PNL, Ionel Dancă.

PNL va informa Comisia de la Veneţia privind OUG pe legile Justiţiei

„În continuarea demersurilor pe care PNL le-a iniţiat pentru a opri aceste demersuri toxice ale coaliţiei penalilor din PSD-ALDE, vom informa membrii Comisiei de la Veneţia cu privire la acest act normativ, cu privire la modul în care a fost adoptată această ordonanţă şi mai ales la modul ticălos în care a fost invocat prestigiul Comisiei de la Veneţia pentru a pune de fapt în realitate prevederi care sunt complet contrare cu observaţiile făcute de experţii Comisiei de la Veneţia”, a declarat purtătorul de cuvând al PNL, Ionel Dancă.

PNL a depus miercuri sesizarea la Avocatul Poporului, prin care i se solicită contestarea la CCR a OUG care prevede modificări la Legile justiţiei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
comisie,
venetia,
informare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.