PNL: „România trebuie să împrumute masiv bani pentru cheltuielile curente”

Postat la 14 aprilie 2019 73 afişări

Florin Cîţu a declarat că FMI a confirmat că România trebuie să împrumute masiv bani pentru cheltuielile curente, iar necesarul de finanţare a ajuns, în 2018, la circa 82 miliarde lei. Senatorul PNL a precizat Guvernul pregăteşte ordonanţe de urgenţă mult mai nocive ca OUG 114 fiscală.

PNL: „România trebuie să împrumute masiv bani pentru cheltuielile curente”

„Adio investiţii! FMI confirmă că România trebuie să împrumute masiv doar pentru cheltuieli curente! Ministerul Finanţelor Publice încearcă să ascundă informaţia, dar a publicat-o FMI. În ultimii doi ani MFP a prezentat din ce în ce mai puţine informaţii şi mereu cu întârziere. Este un comportament normal pentru un guvern care masluieste datele şi ascunde informaţii. Funcţionarii din MFP şi CNSP ştiu foarte bine că sunt părtaşi la măsluirea datelor şi distrugerea economiei. Toţi cei responsabili pentru situaţia în care a ajuns România astăzi, vor plăti”, a scris Florin Cîţu, duminică, pe Facebook.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
imprumut,
bani,
fmi,
cheltuieli,
confirmare,
guvern

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.