PNL a depus în Camera Deputaţilor moţiune simplă împotriva lui Teodorovici: „Daţi-l afară pe Vâlcov”

Postat la 26 septembrie 2018 50 afişări

PNL a depus, miercuri,în Camera Deputaţilor, moţiunea simplă intitulată „Tripleta Dăncilă-Vâlcov-Teodorovici sugrumă administraţia publică locală din România”, în care i se cere ministrului Finanţelor să adopte de urgenţă un set de nouă măsuri şi să-l dea afară pe Darius Vâlcov de la conducerea MFP.

PNL a depus în Camera Deputaţilor moţiune simplă împotriva lui Teodorovici: „Daţi-l afară pe Vâlcov”

„Partidul Naţional Liberal v-a furnizat soluţii simple pentru rezolvarea dezastrului pe care l-aţi produs în finanţarea primăriilor. Guvernul din care faceţi parte le-a ignorat pe toate, deşi ştiaţi că măsurile propuse de noi ar fi ajutat munca tuturor primarilor. Domnule ministru, faceţi notă discordantă cu toţi colegii din PSD şi fiţi de acord cu proiectul PNL privind alocarea a 100% din impozitul pe venit către adminstraţia locală, începând cu 1 ianuarie 2019!”, se arată în textul moţiunii simple depusă, miercuri, la Camera Deputaţilor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
camera deputatilor,
depunere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.