PMB vrea să investească peste 7,5 milioane de lei în amenajarea unei piste de biciclete

Postat la 28 aprilie 2018 55 afişări

PMB îşi propune să demareze amenajarea unei piste de biciclete în centrul Bucureştiului, pe traseul Piaţa Victoriei - Bulevardul Constantin Prezan, fiind vorba despre opt kilometri de pistă şi de o investiţie de peste 7,5 milioane de lei.

PMB vrea să investească peste 7,5 milioane de lei în amenajarea unei piste de biciclete

Potrivit proiectului de hotărâre al Primăriei Generale, pista ar urma să aibă 7,7 kilometri şi o lăţime de 1,5 metri, aceasta urmând să fie amenajată pe traseul Piaţa Victoriei - Bd. Aviatorilor - Bd. Beijing - strada Nicolae Caranfil - Sos. Pipera - strada Alexandru Şerbănescu - Bd. Aerogării - DN1 - Piaţa Presei Libere - Sos. Kiseleff - Bd. Constantin Prezan.

Din expunerea de motive a proiectului, reiese că întreaga investiţie pentru construcţia acestei piste se ridică la peste 7,5 milioane de lei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.