Ploieşti: Una dintre cele mai mari fabrici de utilaje petroliere, demolată pentru a construi un mall

Postat la 17 octombrie 2018 112 afişări

Halele Uzinei 1 Mai din Ploieşti, una dintre cele mai mari fabrici de lume, care producea şi repara utilaje petroliere, sunt demolate, zilele acestea, în locul uzinei urmând să fie ridicat un mall, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ploieşti: Una dintre cele mai mari fabrici de utilaje petroliere, demolată pentru a construi un mall

Uzina 1 Mai se află în zona de sud a Ploieştiului şi era renumită în toată lumea, înainte de Revoluţia din 1989, deoarece aci se produceau şi reparau utilaje petroliere. Acum, faima este doar o amintire, iar halele urmează să fie demolate, în locul lor urmând să fie construit un mall.

„Se va construi un mall. Se va face şi un supermarket. Mall-ul, din câte ştiu, se va întinde pe şase hectare şi în trei ani va fi gata. Apariţia unui mall în zonă înseamnă şi dezvoltarea economică”, a declarat Adrian Dobre, primarul Ploieştiului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mall,
ploiesti,
demolare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.