Platile prin Western Union devin accesibile prin reteaua Millennium Bank

Postat la 02 august 2011 26 afişări

Compania de transferuri financiare Western Union si Millennium Bank au semnat un acord prin care serviciile de transfer de bani Western Union sunt disponibile incepand din 1 august prin reteaua bancii, care acopera Bucuresti si 16 judete din Romania.

Folosirea serviciului de transfer de bani Western Union nu necesita un cont bancar. Serviciul va fi disponibil pentru a trimite si a primi atat sume in lei, cat si in valuta (dolari sau euro). Clientii vor putea efectua transferuri de bani si pe teritoriul Romaniei catre cele 4.600 de agentii din reteaua locala a Western Union, acoperind atat zona urbana, cat si cea rurala.

"Prin semnarea acordului cu Millennium Bank, consolidam reteaua Western Union in Romania, largind astfel accesul clientilor la reteaua noastra globala de peste 470.000 de agentii din 200 de tari si teritorii", a declarat Alexandru Badulescu, director de tara al Western Union pentru Romania si Bulgaria.

Serviciul de transfer de bani Western Union este disponibil in Romania din anul 1996. In 2010, The Western Union Company a realizat transferuri totale de 76 de miliarde de dolari intre consumatori si a efectuat 405 milioane de plati comerciale.

"Oferind acces la serviciile Western Union de transfer rapid de bani, ne reconfirmam promisiunea de a extinde constant gama noastra de produse si servicii de cea mai inalta calitate", a spus Eliza Erhan, director de dezvoltare a produselor de retail la Millennium Bank.

Millennium Bank face parte din grupul portughez Millennium bcp si are in total 74 de unitati in Romania. Activele totale ale bancii erau anul trecut de 2,2 miliarde de lei (517 milioane de euro), cu 11% mai mult decat in 2009.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/platile-prin-western-union-devin-accesibile-prin-reteaua-millennium-bank-8558453
8558453
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.