Plata defalcată a TVA: Joi se publică procedura pe site-ul Ministerului Finanţelor

Postat la 21 septembrie 2017 356 afişări

Vicepreşedintelele ANAF, Daniel Anghel, a declarat joi, 21 septembrie, în cadrul unei conferinţe de specialitate, că Fiscul este pregătit pentru implementarea sistemului de plată defalcată a TVA, dar recunoaşte că “sunt probleme cu personalul şi sistemul IT”.

Plata defalcată a TVA: Joi se publică procedura pe site-ul Ministerului Finanţelor

„În cursul acestei zile va fi publicată pe site-ul Ministerului Finanţelor procedura, iar ANAF va trebui să o aplice cât mai lin şi să înlăture problemele care pot interveni. ANAF este bine pregătit şi nu vor fi probleme în implementarea Ordonanţei 23. Dacă vor fi, cu siguranţă că le vom îndrepta”, a declarat joi, 21 septembrie, Daniel Anghel, vicepreşedinte al ANAF, într-o conferinţă dedicată plăţii defalcate a TVA.

Acesta a recunoscut că: „Sunt probleme legate de personal, de pregătirea colegilor noştri şi de sistemul IT”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.