Planul celei mai inalte cladiri din lume: va avea 1.6 km inaltime si va costa 13,5 miliarde de euro. Cat va dura sa urci cu liftul pana in varf

Postat la 12 aprilie 2011 244 afişări

Familia regala din Arabia Saudita a facut publice planurile celei mai inalte constructii din lume, care va avea 1,6 kilometri inaltime (o mila), scrie Daily Mail. Cladirea, Kingdom Tower , care va dubla in inaltime cea mai inalta cladire actuala - Burj Khalifa din Dubai, va oferi spatii pentru birouri, apartamente de lux, hoteluri si magazine.

Compania care va finanta Kingdom Tower, Kingdom Holding Company, este detinuta de catre familia regala din Arabia Saudita si este cea mai mare din tara. Compania, care detine actiuni Apple, McDonald's si Amazon, a angajat aceeasi echipa de arhitecti care a lucrat la constructia Burj Khalifa.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cladire,
lift,
inaltime,
Burj Khalifa din Dubai
/actualitate/planul-celei-mai-inalte-cladiri-din-lume-va-avea-1-6-km-inaltime-si-va-costa-13-5-miliarde-de-euro-cat-va-dura-sa-urci-cu-liftul-pana-in-varf-8150530
8150530
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.