Piturca: Am vrut garantie un teren care cred ca valoreaza 3-4 milioane de euro

Postat la 09 august 2010 49 afişări

Tehnicianul Victor Piturca a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca a dorit drept garantie pentru "tacerea" lui Gigi Becali un teren care valora 3-4 milioane de euro, insa finantatorul stelist nu a fost de acord.

"Joi seara, l-am sunat si a venit la stadion unde am discutat 2-3 ore in birou. I-am spus: «Am crezut ca intelegerea noastra se va baza pe sinceritate si incredere, dar vad ca nu se poate cu tine sa fac performanta». I-am zis sa nu incerce sa ma umileasca cum a facut el cu multi alti antrenori. Pai daca acum s-a intamplat asa, ce se intampla peste o luna, ce se intampla daca pierdeam cu Branestiul sau ce se intampla daca pierdeam in Liga Europa? Iesea el iar la televizor si ne umilea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Victor Piturca,
teren,
bani,
Becali
/actualitate/piturca-am-vrut-garantie-un-teren-care-cred-ca-valoreaza-3-4-milioane-de-euro-6820711
6820711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.