Pistă nouă în cazul atacului cu bombă de la Arad. Omul de afaceri Ioan Crişan, ucis de o bombă produsă în Serbia

Postat la 31 mai 2021 1901 afişări

Pistă nouă în cazul atacului cu bombă de la Arad. Omul de afaceri Ioan Crişan, ucis de o bombă produsă în Serbia

Anchetatorii care încearcă să facă lumină în cazul morţii omului de afaceri arădean Ioan Crişan presupun că acesta a fost ucis cu o bombă artizanală adusă din Serbia. Pentru realizarea acesteia s-ar fi folosit aproximativ un kilogram de praf de puşcă iar costurile de producţie ar fi fost foarte mici. În acelaşi timp, cercul de suspecţi ar fi unul foarte larg, în condiţiile în care Crişan nu era considerat un personaj foarte popular şi avea prieteni puţini.

Omul de afaceri Ioan Crişan a murit, sâmbătă dimineaţa, după ce o bombă care, confost primelor cercetări, ar fi fost plasată chiar sub scaunul maşinii sale, a fost detonată de la distanţă de persoane rămase necunoscute. Conform anchetatorilor, nici motivul nu se cunoaşte, dar surse apropiate anchetei au afirmat, pentru Gândul, că acesta era o persoană cu mulţi duşmani şi se implica aproape în orice fel de afacere, legală dau ilegală, cu condiţia să iasă în câştig.

Una dintre ipotezele legate de mobilul crimei ar fi un posibil denunţ făcut de acesta care a condus la capturarea unui transport de ţigări de contrabandă, în fata de 24 mai, pe raza localităţii Mândruloc. TIR-ul în care se aflau ţigările netrimbrate ar fi fost, apoi, indisponibilizat şi parcat în curtea firmei lui Crişan, fapt care a întărit şi mai mult suspiciunile cu privire la faptul el s-ar fi aflat în spatele denunţului.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
serbia,
bomba,
crisan

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.